Изкуството на дигиталния маркетинг

Цялостен Дигитален Маркетинг

Моят подход помага на малкия и среден бизнес да изградят дългосрочна и успешна дигитална стратегия и да създадат оригинална идентичност, за да достигнат до нови хора и потенциални клиенти.

Успехите се дължат на това, че комбинирам тенденциите в дигиталния маркетинг и изкуството, за да представя клиентите ми по начин, различен от конвенционалния маркетинг.

website analytics

Започнете Безплатно

Нека поговорим за вашия бизнес.
Запазете си среща и споделете какво искате да постигнете за вашия бизнес и какво желаете да подобрите. Аз ще ви помогна с постигането на целите.

Бранд Идентичност

Не рекламите, а разказването на истории (Brand Storytelling) по правилния начин дава предимство пред конкурентите

Маркетинг Стрaтегия

Създаването на дигитална стратегия и маркетингови фунии, съобразени с вашите нужди и цели

Онлайн Реклама

Достигнете до повече потенциални клиенти с помощта на Facebook или Google, YouTube, TikTok, LinkedIn и други

Анализ на Аудитории

Ще помогна да намерите правилните хора, пред които да кажете правилното нещо в точното време за вашия бизнес

Рекламна Фотография

Покажете вашите продукти или услуги с високо качество, за да намерите повече потенциалните клиенти

Видео с Кино Качество

Разкажете на хората за вашия бизнес и съберете последователи с видеоклипове с кино качество

Изработка на Уебсайтове

Успешният уебсайт е съобразен с важни маркетингови правила, за да може да превръща посетителите в клиенти

Екипно Обучение

Имате ли маркетинг екип? Запазете консултация, за да научат новостите в дигиталния маркетинг

Как Постигам Резултатите

Как искате да бъдете забелязани в този динамичен свят и да останете конкурентни на пазара?
Комбинацията между дигитален маркетинг и творческите услуги помагат на клиентите ми да растат и да развиват нови креативни начини за достигане до потенциалните си клиенти и да бъдат с няколко крачки пред конкурентите си.
Резултатите се постигат със създаването на страхотно визуално съдържание и достигане до нови клиенти с дигитални маркетингови стратегии, съобразени с предварително поставените цели.

engagement rate

Стратегия Работеща на Всяка Платформа

Добрата дигитална стратегия и правилната маркетингова фуния работят на всяка платформа.
Те трябва да са съобразени с нуждите на вашия бранд и да използват подходящия тон на комуникация.

Красиво Визуално Съдържание

Искате ли уникално и висококачествено съдържание, което представя вас и вашия бизнес?
Красивото и добре изглеждащо съдържание се забелязва и въздейства на хората повече и те по-лесно се ангажират с вашия бизнес, защото всеки знае, че добре изглеждащият бранд означава високо качество на предлаганите услугите или продукти.

Моята Мисия

Създаване на качествено визуално съдържание и използване на различен подход за постигане на целите.

Моите Цели

Моите цели са постигане на по-добри резултати за хората, с които работя, за да сме доволни от съвместната ни работа.

Моята Философия

Моята Философия е проста. Прави като хората или по-добре не се захващай изобщо, но най-вече каквото и да оравиш, то трябва да ти носи удоволствие.

Set of four silhouette images representing Samuel Zlatarev's portfolio
Professional portrait photograph of a girl holding a flowers by Samuel Zlatarev

Галерия

Част от Моята Работа

Винаги се стремя да създавам изображения, които да те накарат да спреш за секунда. Разгледайте галерията, в която ще видите част от фотографската ми работа.

Разказване на Истории с Кино Качество

Изкуството да разкажеш история, чрез видео и да ангажираш потребителите като им въздействаш емоционално е ключово. Историите трябва да грабнат за кратко време вниманието на аудиторията и да задържат интереса им за по-дълго. Разказване на истории (Brand Storytelling) и правилното брандовото представяне е важно за развитие на дългосрочен и устойчив бизнес.

Бранд Видео

Снимките на това видео се проведоха на невероятно място във Вила Чинка, в близост до брега на морето в курорта Свети Константин и Елена. Видеото беше заснето за Малинови Център – модерен естетичен център в Пловдив.

Оборудването, използвано за този проект, беше кинокамера, а използваният софтуер за редактиране включва Davinci Resolve, Adobe Premiere Pro и After Effects.

Watch Video Now
Watch Video Now

Бранд Видео

Снимките на това видео се проведоха на няколко красиви места в курорта Свети Константин и Елена. Видеото беше заснето за Малинови Център – модерен естетичен център в Пловдив.

Оборудването, използвано за този проект, беше кинокамера, а използваният софтуер за редактиране включва Davinci Resolve, Adobe Premiere Pro и After Effects.

Бранд Видео

Снимките на това видео се проведоха на територията на Аquahouse Thermal & Beach в курорта Свети Константин и Елена. Видеото беше заснето за Малинови Център – модерен естетичен център в Пловдив.

Оборудването, използвано за този проект, беше кинокамера, а използваният софтуер за редактиране включва Davinci Resolve, Adobe Premiere Pro и After Effects.

Watch Video Now
Watch Video Now

Бранд Видео

Видеото беше заснето на един от девствените и красиви плажове в близост до гр. Варна, за Малинови Център – модерен естетичен център в Пловдив.

Оборудването, използвано за този проект, беше кинокамера, а използваният софтуер за редактиране включва Davinci Resolve, Adobe Premiere Pro и After Effects.

Имате ли Правилната Стратегия за Вашия Бизнес

Повече трафик не винаги означава повече клиенти, но с правилната дигитална стратегия вие не само ще получите по-ангажирани потребители, но и качеството на трафика ще бъде по-високо.
Доброто съдържание може да привлече повече клиенти, които ще обърнат повече внимание на вашата оферта, което ще доведе до повече посещения на сайта и ако офертата е правилна, това ще доведе до повече продажби на вашите продукти или услуги.

sales dashboard

Менажирани Кампании

Генериран Оборот за Клиенти

Събрани Отзиви за Клиенти

5 Стъпки Към Успеха

Първата стъпка е да запазите час за безплатна консултация и да споделите повече за вашия бизнес, като например какви са трудностите и какво искате да постигнете. Втората стъпка е да се направи анализ на сегашната ситуация, в която се намира бизнеса ви и да видим дали и с какво мога да ви помогна. Ако видим, че има нещо, което може да се оптимизира и мога да помогна тогава обсъждаме подхода и след това ви представям маркетинг плана, който ще използваме за генериране на повече доход за вашия бизнес.

schedule a meeting

1. Запазете Среща

digital audit

2. Заявка за Дигитален Одит

brainstorm ideas

3. Обсъждане на Бранд Стратегия

create a strategy

4. Създаване на Маркетинг План

great results

5. Генериране на Доходи

Кои са Най-Големите Ползи

Гъвкав и Независим Екип от Професионалисти

Моят екип се състои от десетки независими професионалисти, готови да работят по всякакъв по вид проект, независимо от всяко местоположение или локация.

Бързина, Опит и Ефективност

Изпълнението на всеки възложен проект е гарантиран благодарение екипа, а бързината и ефективността зависят изцяло от опита на моят екип, на който се доверявам изцяло.

По-Бърз Растеж с Правилния Подход

Артист, който знае от какво се нуждаят маркетолозите за по-бърз растеж и маркетолог, знаещ как да постигне страхотно визуално въздействие.

free consultation

Доволни Клиенти

Завършени Проекти

“Това, което направихме само за три месеца от съвместната ни работа, преди това не успяхме да постигнем за година. Радвам се, че имахме възможност да изграм всичко така, както говорихме в началото.”

“Преди година, когато стартирахме имахме едни очаквания, но за жалост реалността се оказа друга. Радвам се, че Стефан, че те препоръча, това беше повратната точка в нашия бизнес. Благодаря от името на целия екип.”

“Това, което най-много ми харесва, е че имаш изключително различни идеи от всичко, което сме опитвали до момента и най-важното, е че те работят. Поздравявам те за страхотна работа, която направи!

Предишни Клиенти

Индустрии, в които имам опит

Здраве и Красота

Козметична Индустрия

Онлайн Продажби

Сладкарска Индустрия

Хранителна Индустрия

Туристическа Индустрия

Инженерна Индустрия

Софтуерни Технологии

Започнете Сега

Запишете се, за да Обсъдим Най-Добрите Възможности за Развитие на Вашия Бизнес